Csatlakozási lehetőségek és vezérlés

A Panasonic  jól tudja, hogy a vezérlés és a csatlakoztatási  lehetőségek milyen fontos szerepet töltenek be a tökéletes kényelem megteremtésében, ezért olyan csúcstechnológiájú megoldásokat kínálunk vásárlóinknak, amelyek lehetővé teszik az Aquarea légkondicionáló rendszerek teljesítményének maximális  kihasználását.   A Panasonic által kifejlesztett internetes alkalmazásokkal a világ bármely pontjáról felügyelheti a légkondicionálót,  nyomon követheti és vezérelheti a rendszert, és elérhet minden funkciót, amelyek az otthoni
 távvezérlőjével is rendelkezésre állnak.

Új Internet Control

Állítsa be a légkondicionálóját a világ bármely pontjáról! Gondoskodjon a kényelemről és a hatékonyságról a legalacsonyabb fogyasztás mellett.

Mit jelent az Internet Control?
Az Internet Control egy olyan új generációs, felhasználóbarát távirányító rendszer, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók egy egyszerű Android vagy iOS okostelefonnal, táblagéppel vagy PC-vel az interneten keresztül bárhonnan irányítani tudják légkondicionáló vagy hőszivattyú egységeiket. Az opcionális vezetékes teremhőmérséklet-érzékelővel a rendszer a hőmérséklet kijelzésére is képes.

Egyszerű telepítés
Egyszerűen csatlakoztassa az Internet Control eszközt a légkondicionálóhoz vagy hőszivattyúhoz a mellékelt vezetékkel, majd csatlakoztassa az eszközt a helyi WiFi hozzáférési ponthoz.

Csatlakozási lehetőségek Vezérlés BMS-rendszerrel

A KNX / Modbus projektekbe rugalmasan integrálható, ezért lehetővé teszi az összes funkcionális paraméter kétirányú ellenőrzését és vezérlését.

Az Aquarea és a KNX / Modbus rendszer csatlakoztatására szolgáló interfész
Ezek az új interfészek lehetővé teszik az Aquarea vezérlő minden működési paraméterének teljesen kétirányú ellenőrzését és vezérlését KNX vagy Modbus eszközökön keresztül.
• Kis méretek. / Gyors telepítés, rejtett telepítés lehetősége.
• Nincs szükség külső energiaforrásra.
• Közvetlen csatlakozás az egységhez
• Teljes együttműködés:
KNX: a beltéri egység belső változóinak, hibakódjainak és kijelzőjének vezérlése és ellenőrzése, az érzékelők vagy portálok segítségével.
Modbus: a beltéri egység belső változóinak, hibakódjainak és kijelzőjének vezérlése és ellenőrzése, bármely BMS vagy PLC Modbus Master segítségével.
• Az Aquarea egység egy időben irányítható a távirányítójával, illetve a KNX vagy Modbus Master eszköz segítségével.

Csatlakozási lehetőségek és vezérlés

Fejlett vezérlő a H generációs termékekhez. Könnyebb leolvashatóság és egyszerű kezelés a teljes méretű, pontmátrixos LCD panelnek és nagyméretű érintőpanelnek köszönhetően. A távirányító levehető a beltéri egységről, és a nappaliba felszerelhető.

A legfontosabb tulajdonságok:
• Nagyméretű (3,5 hüvelykes), pontmátrixos LCD kijelző
• Nagy felbontású kijelző háttérvilágítással
• Egyszerű beállítás
• A paraméterek ellenőrzése egyszerűen, akár a nappaliban is elvégezhető
• Innovatív, lapos kialakítás
• A vezérlőbe integrált hőmérséklet-érzékelő

Egyszerű telepítés, könnyű beállítás

Az Aquarea rendszer bármilyen protokollba (KNX vagy Modbus) integrálható. A rendszer az Aquarea HPM vezérléssel másik fűtési rendszerrel is integrálható és/vagy a WiFi adapterrel bárhonnan vezérelhető.

Egy routerhez csatlakoztatva lehetővé teszi a fűtési rendszer vezérlését az interneten keresztül. A szakemberek, szerviz vállalatok és a végfelhasználók távolról is nyomon követhetik a berendezés működését. A Panasonic egy új, egyszerű indítást lehetővé tevő üzemmódot fejlesztett ki a HPM számára. Egy bivalens rendszer mindössze 10 perc alatt elindítható! A rendszerhez mintegy 610 alkalmazási/rendszerrajzot mellékeltünk. Indításkor csak meg kell adni az alkalmazási/rendszerrajz számát. A vezérlő egység a kiválasztott rajznak megfelelően megkezdi a működést.

A környezettudatos és hatékony fűtés érdekében kifejlesztett, intelligens vezérlő egységek új nemzedéke a fűtési és használati melegvíz-rendszerekhez alkalmas, önálló, sokoldalú vezérlő egységünket tartalmazza.

Tudjon meg többet!